Navigatie: Home > Introductie. Bezoekers: 11 English

Welkom bij de Lotto Uitslagen Centrale.

Lotto voorspellen
Wie droomt er niet van, het winnen van de Jackpot. Per direct alle zorgen overboord gooien in ruil voor een zorgeloos bestaan ergens op de Bahamas. Helaas is dat maar voor zeer weinigen weggelegd. De kans op het winnen van de Jackpot is niet groter dan 1 op 8.145.060. Daarnaast is er nog nooit iets te lezen geweest over een succesvolle voorspelling. Tijdreizen of in een glazen bol op zoek naar de lottocijfers gaat het vast ook niet worden.
 
Voorspellen is onmogelijk, maar hoe zit het nu eigenlijk met de kans op het winnen van de Jackpot. Zijn kansen te vergroten?
Lotto pariteiten
Een simpel voorbeeld: Bekijk de volgende getallenreeks: 2-6-12-18-24-36.
 
Op zich mankeert er niets aan deze speelgetallen, toch is het onverstandig met een lot als deze te spelen.
In totaal zijn er 8.145.060 trekkings mogelijkheden. (1-2-3-4-5-6 t/m 40-41-42-43-44-45) Stel, we stoppen 8.145.060 balletjes in een trommel. Elk balletje representeert een lot, met andere woorden een balletje waarop staat 1-2-3-4-5-6 tot en met een balletje waarop staat 40-41-42-43-44-45. De kans dat een specifiek balletje getrokken wordt is dus 1 op 8.145.060.
 
Van al deze balletjes bestaan er slechts 74.613 uit zes even getallen en maar liefst 2.727.340 uit drie even en drie oneven getallen. De kans dat een balletje met drie even en drie oneven getallen getrokken wordt is dus veel groter dan de kans op een balletje met zes even getallen. Ook de trekking geschiedenis van de Nederlandse, Belgische en Duitse nationale Lotto vertonen dit gedrag, er zijn veel meer loten getrokken met drie even en drie oneven getallen dan er loten getrokken zijn met zes even getallen.
 
Kans vergroten; Speel met drie even en drie oneven getallen!
Lotto verschillen
Een ander voorbeeld:
 
Momenteel zijn er 3178 trekkingen geweest binnen de Nederlandse Nationale Lotto.
Bij deze 3178 trekkingen zijn maar liefst 2216 opeenvolgende getallen getrokken.
Bij 1737 trekkingen kwamen twee opeenvolgende getallen voor, komt neer op 54.7% van alle trekkingen. Maar liefst 2216 opeenvolgende getallen, de kans dat dit bij een volgende trekking weer gaat gebeuren is dus behoorlijk.
 
Uit de trekking geschiedenis van de Nederlandse, Belgische en Duitse Lotto blijkt, dat een verschil van één tussen twee na elkaar getrokken getallen het meest voorkomt, daarna een verschil van twee, daarna drie, enz.
 
Kans vergroten; Speel met twee opeenvolgende speelgetallen!
Lotto investeren
Een laatste voorbeeld:
 
Na elke trekking wordt een prognose gedaan voor de volgende trekking. Uit de 8.145.060 trekkings mogelijkheden die er zijn worden verschillende selecties gemaakt. Bij het maken van deze selecties proberen we zoveel mogelijk trekkings mogelijkheden te schrappen, maar het toekomstige Jackpotlot over te houden in de selectie die dan ontstaat.
 
Wij weten ook; Elke Lotto trekking staat los van een vorige trekking! Voorspellen is onmogelijk, dit geldt net zo hard voor deze Selecties. Waarom dan toch deze Selecties?
Spelen met Selecties werkt simpelweg kansvergrotend.
 
Laten we prognose 28-08-2021 eens toelichten. Binnen selectie "strenge adviesloten" was 94.2% van de 8.145.060 trekkings mogelijkheden vervallen. Het Jackpotlot kwam voor tussen 472.381 adviesloten. De kans op de Jackpot was toen 1 op 472.381 en niet de normale 1 op 8.145.060. Dit resultaat is geen toevalstreffer!
 
Kans vergroten; Bekijk de resultaten van onze prognoses!
Lotto database
Dan nogmaals de vraag, zijn kansen te vergroten?
 
Enige juiste antwoord op deze vraag is dus... JA.
 
Onze database bevat de trekking geschiedenis van de Nederlandse, Belgische en Duitse nationale Lotto. Door het analyseren van de Lotto trekking geschiedenis, zijn we achter bovenstaande en veel meer interessante wetenswaardigheden gekomen. Alle hier getoonde wetenswaardigheden worden onderbouwd met harde, actuele cijfers. Zodra een nieuwe Lotto trekking in het uitslagen overzicht zichtbaar is, zijn alle cijfers actueel. Door de bron (NL, BE of DE) te wisselen kunnen cijfers tussen verschillende bronnen, die specifieke wetenswaardigheid onderbouwen, vrij eenvoudig met elkaar worden vergeleken.
 
Kans vergroten; Lees alle wetenswaardigheden en speeltips!
Lotto onderzoek
Naast het lezen van wetenswaardigheden bieden wij de mogelijkheid om analyses uit te voeren. Kies een periode of een aantal trekkingen en bekijk welke getallen het meest getrokken zijn. Welke getallen zijn volgens de trekking geschiedenis het beste te combineren geweest met andere getallen. Welke getallen het meest getrokken worden na andere getallen is te zien bij patronen. Welke getallen worden in welke maanden het meest getrokken. Bekijk de trekking geschiedenis van getallen in een grafiek. Welke series van 2, 3, 4 of 5 getallen doen het goed. Leer systeem spelen volgens het reduceer systeem of voer een chronologisch onderzoek uit. Speel met onze adviesloten en bekijk de resultaten ervan. Speel met slimme loten.
 
Er zijn geen kosten aan verbonden, alle informatie is en blijft gratis.
Geen cookies en aanmelden is niet nodig, onmogelijk zelfs.
 
Domweg spelen met zes willekeurige speelgetallen is natuurlijk ook een mogelijkheid, toch adviseren wij u om wat tijd te steken in ons onderzoek.
Niet geschoten is altijd mis en meten is weten. Bekijk de inhoudsopgave.

Wij hebben geen binding met de Nederlandse, Belgische of Duitse nationale Lotto. Dit is een door derden opgezet initiatief met als doel gratis informatie te verschaffen over het lottospel.