Navigatie: Wetenswaardigheden > Internet. Bezoekers: 16 English

Hieronder worden enkele op het Internet gevonden Lotto wetenswaardigheden tegen het licht gehouden.
 
Het Delta systeem:
 
Op diverse websites op het internet is te lezen dat het kiezen van 6 speelgetallen sterk kan worden vereenvoudigd door gebruik te maken van Deltás. Wat is een Delta, ga onderuit zitten en bekijk de volgende videós: Volgens de eerste video kan gekozen worden uit zes getallen tussen de 1 en 15 in plaats van de gebruikelijke zes getallen tussen de 1 en 45.
Hieronder staan de getallen uit deze video:
 
Van 4-10-11-21-29-43 naar Delta 4-6-1-10-8-14 Van Delta 4-6-1-10-8-14 naar 4-10-11-21-29-43
4 => 4
10-4 => 6
11-10 => 1
21-11 => 10
29-21 => 8
43-29 => 14
4 => 4
6+4 => 10
1+10 => 11
10+11 => 21
8+21 => 29
14+29 => 43

Er wordt gesuggereerd dat de keuze uit zes getallen tussen 1 en 15 makkelijker zou zijn dan de keuze uit zes getallen tussen 1 en 45. Op zich lijkt dat natuurlijk wel zo, maar om alle 8.145.060 trekkings mogelijkheden mee te laten doen is kiezen van zes oplopende getallen tussen 1 en 15 niet genoeg. Behalve dat de volgorde van de getallen bij Deltás een rol speelt, (niet van laag naar hoog, maar door elkaar) kunnen nu ook dubbelen gekozen worden.
 
Als Delta kan ook gekozen worden voor bijvoorbeeld 7-7-7-3-3-3, wat na conversie speelgetallen 7-14-21-24-27-30 oplevert.
Of zelfs 7-7-7-7-7-7 wat na conversie 7-14-21-28-35-42 oplevert.
 
Is het met Deltás nu echt makkelijker om tot speelgetallen te komen; wie zal het zeggen...
 
 
Het Piramide systeem:
 
Op diverse websites op het internet is te lezen dat door het toepassen van Numerologie en Piramide berekeningen de juiste Lotto getallen bepaald kunnen worden. Ga wederom lekker onderuit zitten en bekijk deze videós: Laten we het voorbeeld uit de eerste video eens nader bekijken:
9
36
8515
994669
09052009

De trekkingsdatum staat onderaan in de Piramide, in dit geval 09-05-2009. Toeval wil dat er op 09-05-2009 een trekking geweest is bij de Nederlandse, Belgische en Duitse nationale Lotto. Omdat men niet aangeeft voor welke loterij dit toepasbaar is, gaat men er kennelijk vanuit dat het toepasbaar is op alle loterijen. Vreemd genoeg komen trekkingen tussen de verschillende loterijen maar zelden overeen. Eigenlijk direct al één van de vele redenen om het systeem te verdenken, maar goed. Toch even kijken dan maar:
 
Bij de Nederlandse Lotto: 02-07-11-15-18-37 => Alleen 15 en ongeveer 02.
Bij de Belgische Lotto: 07-08-20-21-33-41 => Alleen 20 en ongeveer 41.
Bij de Duitse Lotto: 08-22-24-30-36-40 => Alleen 36 en ongeveer 24 en 40.

We waren er al bang voor. Leuk allemaal deze energieke zweverigheid, maar het werkt natuurlijk niet. Wellicht moeten trekkingsuren, minuten en seconden aan de datum worden toegevoegd, waardoor de piramide groter wordt en er vast meer getallen zullen kloppen. Lotto fun
 
 
Lotto Master Formula:
 
Op het internet is te lezen dat de Lotto getallen voorspelbaar zijn met de zogenaamde Lotto Master Formula. Zoek maar eens op Lotto Master Formula met Google, of lees direct alle succesverhalen op http://www.lottomasterformula.com. Ene Garry zegt veel prijzen gewonnen te hebben met zijn Lotto Master Formula. En niet alleen hij, vele anderen met hem. Hij heeft er een boek over geschreven welke te koop aangebonden wordt via het Internet.
In het boek is te lezen hoe zijn formule werkt.
 
Door met Google te zoeken op Lotto master formula pdf, kan het boek kosteloos en anoniem worden opgehaald van het internet. (in PDF formaat)
We moeten u de directe download link onthouden omdat we anders in overtreding zijn. Ondanks de vele fraude waarschuwingen op het internet, hebben we toch de tijd genomen om het boek te lezen. We hebben de formule als volgt geïnterpreteerd:
  1. Bepaal de zeven langst niet getrokken getallen. (Volgens het boek; Hottest numbers)
  2. Bepaal van deze zeven getallen welke vier getallen het meest getrokken worden. (Volgens het boek; Hottest numbers with highest frequency)
  3. Maak een toplijst van beste twee series en zoek voor de vier getallen het tweede getal uit de hoogste serie erbij. (Volgens het boek; Clustered numbers)
  4. Sorteer de gevonden acht getallen en pas het Dimitrov Wheeling System toe om tot vier loten te komen.
  5. Speel met deze vier loten.
Op het internet is veelvuldig te lezen dat de formule niet werkt, toch vonden we het te goedkoop om de formule direct naar de prullenbak te verwijzen. Immers, meten is weten. We hebben de formule losgelaten op de trekking geschiedenis van de Nederlandse, Belgische en Duitse nationale Lotto.
De formule is toegepast op 500 achtereenvolgende trekkingen.
 
Hierbij het resultaat van het onderzoek: Excel.
 
Conclusie; We hebben ons best gedaan om het tegendeel te bewijzen maar... de formule werkt niet en kan de prullenbak in!
 
 
Lotto Black Book:
 
Op het internet vonden we een boek met de naam Lotto Black Book, geschreven door Larry Blair. Volgens website http://www.thelottoblackbook.com is Larry Blair een wiskundige. Het boek wordt te koop aangeboden voor ongeveer 100 Amerikaanse dollars. Het verschijnen van het boek heeft veel stof doen opwaaien, zoek maar eens op Lotto Black Book met Google. Over het algemeen wordt geroepen dat het beschreven systeem niet werkt en dat
Larry Blair als wiskundige niet bestaat.
 
Door met Google te zoeken op lotto black book pdf kan het boek kosteloos en anoniem worden opgehaald van het internet. (in PDF formaat) We moeten u de directe download link onthouden omdat we anders in overtreding zijn. Strekking van het boek is hetzelfde als het eerder besproken boek over de Lotto Master Formula. Toch hebben we besloten om ook dit boek een kans te geven.
 
Het boek is rommelig geschreven, het werd eerder doorworstelen dan lezen. Maar goed, het boek is dan ook niet bedoeld als ontspannen leesvoer. Het boek begint met tevreden winnaars en bevat veel valse beloftes, waardoor je al snel geneigd bent om het boek een slinger te geven. Dat is jammer, want paragraaf 2.11 (en eigenlijk alleen 2.11) vonden we de moeite van het lezen waard. De strekking van deze paragraaf is hoe herken je wat er gebeurde bij eerdere trekkingen en hoe groot is de kans op herhaling. Enkele van de door ons gevonden wetenswaardigheden staan identiek in deze paragraaf.
 
We hebben paragraaf 2.11 losgelaten op de trekking geschiedenis van de Nederlandse, Belgische en Duitse nationale Lotto. De wetenswaardigheden zijn getoetst op 500 achtereenvolgende trekkingen.
 
Hierbij het resultaat van het onderzoek: Excel.
 
Conclusie; Vergeet het boek na het lezen van paragraaf 2.11 en het bekijken van de Excel.
 
Bij het opbouwen van de Adviesloten lijsten hanteren we hetzelfde principe; wat gebeurde er bij eerdere trekkingen en is er kans op herhaling.
Is de prognose van de Adviesloten dan zoveel beter dan de tips uit het boek. Neen, ook met de Adviesloten heb je een overdosis aan geluk nodig.
Wel neemt de kans op de Jackpot toe wanneer je elke trekking meespeelt met een advieslot, hetgeen bewezen wordt in het resultaten overzicht.
 

Wij hebben geen binding met de Nederlandse, Belgische of Duitse nationale Lotto. Dit is een door derden opgezet initiatief met als doel gratis informatie te verschaffen over het lottospel.