Navigatie: Home > Internationaal. Bezoekers: 17 English

Op onze website vindt u behalve uitslagen van de Nederlandse Lotto, ook de Lotto uitslagen van buurlanden België en Duitsland. Vooral in de grensgebieden met deze landen zijn de Belgische en de Duitse lotto erg populair. Het kost weinig moeite om even een lot voor de Belgische of Duitse Lotto te kopen, wanneer u woonachtig bent in deze grensgebieden en toch even over de grens boodschappen gaat doen of gaat tanken. Maar wat wanneer u woonachtig bent in de Randstad? Moet u dan helemaal naar Duitsland of België rijden om een lot te kopen? Wanneer u toch een weekendje weg wilt, dan is dit best een optie! Maar wanneer het u uitsluitend om het kopen van loten te doen is, dan is het een stuk makkelijker om online loten te kopen. En dat kan vrij eenvoudig.
 
Zou het niet makkelijk zijn, meespelen via de site van een nationale Lotto. In Nederland kan dat, mits u in Nederland woont en over een Nederlands telefoonnummer beschikt. Probleem is dat hetzelfde geldt voor onze buurlanden. U moet bij het aanmaken van een account een geldig adres en telefoonnummer opgeven en in het geval van de Belgische Lotto zelfs een Belgisch identificatienummer. Met andere woorden: meespelen via de sites van de nationale Lotto in onze buurlanden is geen optie. Hoe kan het dan wel?
 
 
Via het internet kunt u tegenwoordig bijna alles regelen. Het feit dat u via de officiële Lotto sites niet kunt meespelen, wil niet zeggen dat u niet op volledig legale wijze kunt meespelen. Er zijn tegenwoordig verschillende aanbieders waar u loten kunt kopen voor een reeks van internationale loterijen, waaronder de Duitse Lotto maar ook voor vele andere aantrekkelijkere loterijen. Wel eens gehoord van Mega Millions loterij of van de Amerikaanse Powerball loterij? De EuroMillions loterij misschien? Dit zijn drie van de allergrootste loterijen ter wereld. De prijzen die u in deze loterijen kunt winnen zijn vaak een veelvoud van de prijzen die door de Nederlandse, Belgische en Duitse Lotto's worden aangeboden.
 
Een van de online loterij service aanbieders is theLotter. Een vanuit het Verenigd Koninkrijk opererende aanbieder, die spelers al sinds 2002 de mogelijkheid biedt om in loterijen over de hele wereld mee te spelen. U kunt bij theLotter online loten kopen voor ruim 45 loterijen, waaronder de Duitse Lotto en vele grote loterijen in Europa, Amerika en Australië. Hiernaast is te zien hoe de service van theLotter werkt.

 
Meespelen in de Belgische Lotto kan niet via theLotter, maar dat hiaat wordt ruimschoots opgevuld door andere loterijen. Een uitstapje naar België blijft voorlopig dus nog op de kalender staan. Bij theLotter kunt u kiezen uit verschillende opties wanneer u besluit via theLotter mee te spelen. Zodra u een account hebt aangemaakt en daar een geldige betaalmethode aan hebt gekoppeld, kunt u beginnen.
 
 
U kunt steeds eenmalig deelnemen, maar het is voordeliger om meerdere loten in één keer te kopen. Met een multi-trekking pakket koopt u loten voor een van tevoren bepaald aantal (5, 10, 25 of 52) trekkingen. Hiermee bespaart u tot 25% op de kosten van loten. Wanneer gekozen wordt voor een abonnement, dan is elk 10e lot gratis. Daarnaast kunt u elke week profiteren van nieuwe aanbiedingen, vaak gerelateerd een grote jackpots of speciale trekkingen of evenementen.
 
De nieuwste manier om bij theLotter mee te spelen, is door aandelen te kopen in een groepsspel. In een groepsspel koopt u, samen met een hoop andere spelers, een grote hoeveelheid loten. Hierdoor zijn de kosten van alle loten verdeeld over alle deelnemers en krijgt u een deel van de prijs wanneer op één van de loten de Jackpot valt. Hiermee vergroot u de kans op een behoorlijke prijs aanzienlijk. Er zijn verschillende typen groepsspelen met elk hun eigen specifieke eigenschappen, zodat u kunt kiezen welk type het beste bij uw past.
 
In de video hiernaast kunt u zien hoe groepsspelen werkt.

 
Mocht u uw geluk in een loterij buiten Nederland willen beproeven, bezoek dan de website van theLotter! Van onze kant, veel success...
 

Wij hebben geen binding met de Nederlandse, Belgische of Duitse nationale Lotto. Dit is een door derden opgezet initiatief met als doel gratis informatie te verschaffen over het lottospel.