Navigatie: Home > Berichtgeving. Bezoekers: 11 English

Mededelingen en reacties van onze bezoekers:
 • Op zaterdag 08-02-2014 is een nieuwe versie van het Adviesloten Algoritme geïnstalleerd! Resultaten van de nieuwe versie zijn op terugwerkende kracht berekend en zichtbaar gemaakt in de resultaat tabellen. Dank aan iedereen die meegedacht heeft aan het opstellen van de aangepaste voorwaarden waaraan trekkingsmogelijkheden moeten voldoen. Door de aangepaste voorwaarden zijn de resultaten gemeten over 250 trekkingen beter geworden.
   
 • Een oplettende bezoeker uit België heeft ons attent gemaakt op het volgende. Op de website van de Belgische Nationale Lotto staan statistieken, die afwijken van onze statistieken. Er staan drie periodes met erbij de meest- en minst getrokken getallen. Wanneer je op Lotto Service dezelfde periodes kiest (natuurlijk in combinatie met de Belgische uitslagen), wijken onze gegevens iets af.
   
  Dit hebben we natuurlijk onderzocht. Verschil wordt veroorzaakt door de reserve getallen. Bij de statistieken gemaakt door de Belgische Nationale Lotto doen de reserve getallen mee bij het bepalen van de meest- en minst getrokken getallen. Bij Lotto Service blijven reserve getallen buiten beschouwing. Om onze Belgische bezoekers tegemoet te komen, is bij menuopties Periodes en Aantallen de keuze om de reserve getallen mee te laten doen toegevoegd. Deze keuze kan ook gemaakt worden bij Nederlandse en Duitse uitslagen. Dank voor het melden.
   
 • Enkele bezoekers hebben ons gevraagd of wij over de volgorde van de getrokken getallen beschikken. (Per getrokken lot de volgorde waarop de ballen uit de machine rolde.) Helaas beschikken wij niet over deze informatie.
   
 • Een bezoeker heeft gevraagd waarom speelgetallen 42 t/m 45 in diverse overzichten gemiddeld lagere aantallen laten zien dan de lagere speelgetallen. Bij de Nederlandse Lotto zijn speelgetallen 42 t/m 45 vanaf 13-01-1996 toegevoegd. Daarvoor werd er gespeeld met 41 getallen. Ook bij de Belgische Lotto zijn speelgetallen later toegevoerd. Meer informatie hierover is te lezen bij menuoptie Rangorde.
   
 • Enkele bezoekers gaven aan dat er problemen waren met het functioneren van het menu. Voor ons was dit een extra aanleiding om de website een ander smoelwerk te geven. Aangepast op 18-11-2013. Geen frames meer en de hoeveelheid Java is tot het minimum beperkt. Daarna is er een workarround geïnstalleerd op 21-12-2013 wegens verschillende divlayer bugs in Explorer 8 en 9. Mochten er toch nog problemen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.
   
 • Een bezoeker gaf aan dat de adviesloten download steeds mislukte. Er zaten steeds vreemde verminkingen in het bestand. Nadat Orbit downloader van zijn PC was verwijderd, werkte alles prima.
   
 • Een bezoeker gaf aan dat het op zijn zachts gezegd opmerkelijk is, dat bij de Nederlandse Lotto 1 het meest getrokken getal is nadat bij de trekking daarvoor ook 1 getrokken is. Zie menuoptie Patronen. Tijdens het bouwen van menuoptie Patronen viel ons dat ook op. Ook bij de Belgische (7 na 7) en Duitse (49 na 49) uitslagen komt dit voor. We hebben dit onderzocht. Opmerkelijk is het inderdaad... maar het klopt.
   
 • Een bezoeker gaf aan dat het percentage getrokken loten waarbij opeenvolgende getallen getrokken zijn, foutief bepaald werd. Onze dank voor het melden. Natuurlijk is dit per direct aangepast.
   
 • Een bezoeker gaf aan dat het handig zou zijn, wanneer er bij menuoptie Controleren ook op minder dan 6 getallen gezocht kon worden. Door deze suggestie is menuoptie Selecteren in het leven geroepen. Ook menuoptie Series in combinatie met de deelgroep Totalen is geboren uit suggestie.
   
 • Enkele bezoekers hebben ons gevraagd of wij wilde onderzoeken of het verstandig is om met getallen uit een vorige trekking te spelen. De zogenaamde Repeaters, waarover in Lotto Black Book geschreven wordt. Zie menuoptie Kansen voor het antwoord.
   
 • Enkele bezoekers hebben ons gevraagd wanneer adviesloten klaar staan om te worden opgehaald? Het aanmaken van adviesloten is geen handwerk, maar een volledig geautomatiseerd proces. Wanneer de laatste trekking in het uitslagen overzicht zichtbaar is, kunnen de adviesloten vanaf 07:00 uur worden opgehaald voor de volgende trekking.
   
 • Een oplettende bezoeker berichtte ons over de volgende fout bij menuoptie Optellen. Er stond "De kans dat de som van een lot in groep 3 zit is uiterst nihil, in deze groep passen alleen loten met een som van 21, 22 of 23". Alleen 21 is mogelijk, 22 en 23 zijn geen mogelijke optel combinaties. 1 t/m 6 = 21, maar 2 t/m 7 geeft al 27 als resultaat. Gelukkig bleek er niets aan de hand, 2 t/m 7 is niet de volgende mogelijkheid na 1 t/m 6, dat is 1-2-3-4-5-7. Toch dank voor het melden.
   
 • Op veler verzoek is menu optie Slimme Loten toegevoegd. Dit naar aanleidingen van een artikel over slimme loten op het internet.
Onze dank voor de vele complimenten, suggesties, vragen en andere reacties. Veelal waren uw reacties voor ons een aanleiding om dingen aan te passen of onderdelen erbij te bouwen. Reacties blijven natuurlijk van harte welkom, klik hier om te reageren.
 

Wij hebben geen binding met de Nederlandse, Belgische of Duitse nationale Lotto. Dit is een door derden opgezet initiatief met als doel gratis informatie te verschaffen over het lottospel.